Vecka 2

Ledig vecka. Har varit och tränat på rehab 2 gånger känns bättre igen nu. Varit på mammografi. Annars är det nerplockning av julsaker, tvätt av julgardiner och dukar, vindsröjning som har varvats hela veckan. Allt tar ju längre tid är det åldern eller lathet - när man vet att man är långledig tro?
Nåja fredagen bjöd vi hem Dagny och Eskil är länge sedan vi träffats, samt Karin och Anders som ett litet tack för att dom passade vårt hus när vi var i Stockholm, Härnösand. En trevlig kväll, spelade spel och satt och pratade.
På lördagen hade vi bestämt att köra till Falsterbo och gå ut på Måkläppen naturreservatet stängs igen den 31 januari för allmänheten så detta var sista chansen för mig i alla fall, jobbar sedan de andra helgerna. Vädret därute kan vara ganska hårt så vi hade klätt på oss ordentligt och hade väl ganska mycket tur med vädret. Faktiskt såg vi sälar därute också, det var ju vårt mål i huvudsak att få se säl i sin naturliga miljö. Dels såg vi dem ut mot öppna havet, flera små huvud som stack upp och kikade omkring, såg så mysigt ut men dom är så snabba så man hann aldrig med att fota dom. Däremot in mot Måkläppen så låg dom på isflak så lite foto fick vi med där.
Fikan med varm choklad, varm soppa och bullar smakade förträffligt när vi hittade lite lä bakom en strandvall.
Dagen avslutades med SkipBo spel innan vi utmattade hoppade i säng.
Söndagen ägnades åt veckohandling och inte mycket annat.
På väg ut mot Måkläppen

Jag, Johanna och Natalie har fått syn på sälar

Johanna, Natalie, Bengt och Mattias vid riggad kamera, den lille svarta pricken är en säl

Sälar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0