Höstdagar.

Tiden bara rusar iväg. Det är fullt ös hela tiden - men med skön vila mellan varven.
Efter Norgeresan med lite jobb så blev det lediga dagar härhemma, var riktigt skönt. Hann med att ändra om i garderober och fixa lite till i trädgården. Sedan har det varit mycket kul: bland annat var det Rockabilly fest på Hill Bill farm. Ett liveband som heter Jukeboxers spelade bara gamla godingar så det var fullt ös på dansgolvet hela kvällen ända till klockan var 02 och det var dags att ta bussen hem igen. Vi fick Cajunmat där Gumbo (soppa med kyckling), revben, potatissallad, kyckling allt kryddat med Cajunkryddor. Desserten var en riktig höjdare; brödpudding med whiskysås och vaniljglass MUMS!!!
På söndagseftermiddagen åkte vi ner till Pia och Sven-Erik för promenad längs havet och korvgrillning som lunch, det var en helt underbar dag...
I fredagskväll åkte vi till Malmö och träffade Emma på XXXLutz (en ny möbelaffär som öppnat i Ikeas gamla byggnader) det var vi och 10 000 till kändes det som, nåja inte riktigt, blev faktiskt lite besviken på den affären. Mycket kul att se men allt för dyrt att handla och det fanns inte så mycket av små mysiga saker att köpa.....Men det blev middag där för en ganska billig peng. Dock köpte vi bestick för 159:00 och STORA vinglas för 19:00 styck, men det var ju öppningserbjudande och billigt.

I lördags var det Österlen lyser i bl a Tryde. Från stationen i Tomelilla och hela vägen till Trydeby var det upplyst med marschaller, det sas att det var 800 stycken; en trevlig promenad på 1½-2 timmar innan vi gick hem till Kerstin o Hans och fick en god middag.

Annars är det mest trädgårdsarbete, vi ska försöka få iordning ialla fall en sida på framsidan med sten....fattades täckduk igår annars hade det varit klart i princip.

Har massor av fåglar här just nu som älskar svarta solrosfrön, dom äter 2 hela behållare om dagen....här har varit; sidensvansar, bergfinkar och faktiskt domherrar (flera år sedan som vi såg sådana i vår trädgård)

Resten av detta år kommer också att gå i raketfart: jag ska snart till Bergen för besök, sedan vidare till Oslo och jobba. Därefter flyttar Emma och vi ska måla och fixa hennes lägenhet, sen blir det Bergenbesök för ett julfirande i jultid igen och strax är det nyår och sedan väntar Australien. Ska försöka återkomma igen strax här.


Håller med Johanna om att det är kul med feedback. Tack Mia som skriver lite då och då.

Havet låg spegelblankt i soldiset

Fika dax!

Sidensvansar i grannens TV antenn

Domherre i trädgården

Frostnupen morgon; underbart vackert bara man ger sig tid att se

Samma morgon som ovan

8 ton sten som ska flyttas hit och dit

Inte nog med att den ska flyttas den ska tvättas också. Se vilken skillnad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0