Våren är på väg

Det börjar sakta men säkert att bli vår. Än är det ganska kallt morgnar och kvällar, men dagtid och gärna i lä och mitt i solen är det riktigt skönt.
Äntligen kan man vissa dagar gå ut utan mössar och vantar och med bara en tjockare tröja - härligt. Denna helg har varit lugn, bestämde oss för att inte göra något nyttigt som att putsa fönster eller rota i trädgården eller dylikt utan bara njuta av solen och det fina vädret.
Lördagen blev det en riktig långpromenad i omgivningen tog nästan 4 timmar inklusive en liten lunch ute i solen. Därefter blev det lite vila och sedan cyklade vi ner till Kerstin och Kenneth för att spela på trav och Keno (vi missade precis tiden för att lämna in travet) vinsterna blev försumbara såklart.
Däremot blev kortspelet något lite bättre för vissa av oss i alla fall. Vi åt såklart god mat och mycket gott dricka till.
Det var ruskigt kallt att cykla hem kl 02, alla bilar var rejält uppfrusna, brrrr.
Söndagen hade jag bestämt med Zenitha att vi skulle jaga cacher så tillsammans med henne och Kerstin och Kenneth körde vi till Vombsjön och plockade en del cacher. Dagen var fin men vid östra stranden blåste det rejält. Vi körde sedan vidare till Vomb furu och tog en cach där - här var en härligt utsikt över Vombsjön och alldeles lugnt i skogen så här fick det bli korvgrillning. Det gick bra till slut efter att vi fick hitta på allt möjligt för att få grillkolen till att börja glöda - men det blev i alla fall bättre än när vi glömt tändstickor hemma. Nåja korvarna blev grillade till slut och himmelskt gott smakade det ute. 
Efter avslutad runda så var det mys i fåtöljen tills Bengt hämtade Emma och Tobias i Ystad efter deras spahelg i Polen. Mattias och Johanna är också här hemma ikväll. Imorgon är det ledigt fram till 20 då jag skall börja jobba, fast först ska jag på anställningsintervju i morgon eftermiddag - kul!!!

Vide med små vita "kissar" mot blå himmel - fint.

Vackert

Cachletning på hög nivå vid Vombsjön

Vomb furu

                   

Vi såg inga rådjur eller kronhjortar men väl dessa charmiga åsnor 

Kommentarer
Postat av: mia

Funderer du på att byta jobb??

Härliga bilder från vombsjön. Linus har byggt en jättefin trädkoja med 3 våningar i om Bengt fick mersmak av att klättra i träd...haha!!

kram

2011-03-28 @ 13:12:54
URL: http://waldemarsikomstad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0