Vecka 49

Har gått över till veckodatering, hinner inte uppdatera så ofta så det får bli såhär istället. Veckan som gått har rusat i 190 känns det som. Måndag: Bengt o jag var hos kranskärlssjuksköterskan Elisabeth. Jättebra och trevligt. Många frågor som vi båda fick svar på. Ska träffa henne om 1 månad igen. Ser fram emot det. Inte så mycket jag kan ändra på vad gäller kost, motion och dylikt. Lite linedance på kvällen. Tisdag: in till Ystad igen för provtagning på medicinmottagningen. Onsdag: klippning hos Pia, både Bengt och jag. Lite linedance ikväll igen. Torsdag: till Ystad för träning på rehab och träff med sjukgymnasterna. Gick bra, det var lite intervall träning (så skönt, kommer att börja på egen hand igen på Nautilus om nån vecka) sedan styrketräning.På kvällen var det avslutning med partnerdansen i linedance som vi hade med jultallrik. Gott.  Fredag: till Ystad för EKG och sedan träff med cardiologen. Känns skönt att man blivit väl omhändertagen. Ja sen har det blivit lite julgardiner och tomtar på de korta tiderna som fanns kvar. På fredag eftermiddag hämtade körde jag tillbaka till Ystad för att hämta Natalie som ska vara hos oss i helgen.
På lördagen kom Agneta o Åke hit vid 9 tiden för extra frukost med bullar. Sedan körde vi till Nova Lund där Natalie fick handla för 500 kronor som hon fick i julklapp förra året, det fixade hon lätt på Gina Tricot. Därefter körde vi till Helsingborg för att fira Emmas födelsedag och för att gå på julmarknad på Fredriksdal.
På kvällen hade Emma beställt bord på Haket, trevligt ställe med prisvärd god mat. Kan rekommenderas. var hemma ganska tidigt i Tomelilla. Låg i soffan och såg film tillsammans med Natalie.
Söndag: lite julpyssel, sedan kom Egon o Kicki hit på middag och promenad ner till bion för att se; Luftslottet som sprängdes. Åh vad ska man nu titta på, tragiskt att det inte blir fler (fast kanske inte ändå - kvaliteten hade kanske inte  blivit bra).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0