Vecka 50

Hej och hå, vad fort en vecka kan gå. Denna vecka har det inte varit lika många "tvungna" besök hos doktor och så. Men har varit och tränat kondition + styrka 2 dagar i alla fall. Måndagen var jag och Yvonne och lyssnade på Anders Ekborgs julkonsert på Ystads teater....brrrrr när han sjöng Oh Helga natt stod alla håren upp. En trevlig konsert som gör att man närmar sig julkänslan. Onsdagen var jag med Y-town Linedancers och provad choklad på Choklad Biten. MMMMMMMM fast inte Marabou. Fick en hel del teori om kakao mm som var riktigt intressant. Sedan fick vi göra en mjölkchoklad kaka med en pepparkaka i......det finns kvar oäten än så länge. Därefter fick vi smaka små choklad bitar med olika % kakao i. Det som fastnade mest var nog 76 % lagom söt och besk, tycker jag. Blev ju lite shopping av olika tryfflar såklart också. Fördelen med denna choklad är att man inte orkar äta så mycket.... Lördagen var vi tillsammans med far, Inga, Moster, Åke, Mia o Jerry och såg Svensson, Svensson. Skönt att få skratta i 2 timmar som bar flög iväg. Jättetrevligt tyckte vi alla att det var.
Resten av tiden har det blivit julstädning, bäddning av extra sängar mm.
Idag har vi varit vid Forsamölla och gått en liten sväng, lite varma koppen och macka där vid fallet var inte alls dumt. Sedan körde vi till Sankt Olof och hälsade på Hjördis o Ingvar och gav dom en julblomma. Trevligt att träffa dom är jättelängesedan tyvärr.
Nu......är det utlyst julefrid hos mig. Finns bara lite småsaker kvar att ordna. Granen är klädd, klapparna är köpta och inslagna, städat så det räcker, allt tvättat mm mm. Nu ska vi bara ha det skönt och umgås med barnen efterhand som dom dyker upp här hemma.

En underbar tulpanbukett från Lena och Eva. 1000 tack

Min vita amaryllis från jobbet står i blom.

Röd o vit amaryllis från Yvonne

Vid Forsamölla i eftermiddags

Bengt vilar ut efter välförtjänt arbete...Julefrid råder

Julklapparna är klara


Och som på beställning ikväll. SNÖ!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Zenitha

De e bra att du skriver att de e snö. För annars hade jag trott att du hade varit ute o strött mjöl. Bara för att du skulle få julstämning. Nu när du har julpyntat klart inomhus hihi.

2009-12-14 @ 23:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0