Helg vecka 44 Alla helgons dag

Fredagen kunde jag sluta 1 timma tidigare, vilket var bra - kunde då köra till kyrkogården och lägga blommor på mors grav. Hann även till Systembolaget för att hinna köpa hem vin båda till kvällen och till imorgon som värdinnegåva till Karin. Vi hade bjudit hem Kerstin och Hans på fredagskvällen, är så länge sedan vi träffats. Hade sushi som förrätt med rökt lax och crabfish. Marinerad fläskfile och potatisgratäng som huvudrätt. Till efterrätt hade vi päron inlagda av Zenithas mamma och till det punschgrädde. Vi ägnade kvällen åt att spela Skitgubbe och trots att vi använde Bengts regler förlorade han dom 2 första rundorna. Det spelades många omgångar denna kväll och tyvärr fördes det ingen statistik, får tänka på det om det blir fler gånger så att vi får koll på läget.
Lördagen vaknade vi till en helt fantastisk höstdag med blå himmel och vindstilla. Vi hade bestämt att göra klart årsbokslutet och även göra oktober månadsavstämning. Så det blev promenad kl 11 ca härifrån upp till Tryde sedan blev det arbete där kanske 1 timme. Därefter gick vi ut till laxtrappan och plockade fram vår macka och termos och satt där och drack kaffe och myste. Sedan gick vi hem och nu hade klockan blivit 16 så det blev vila i soffan med varsin ljudbok "i öronen". Klockan 18 var det dags att gå hem till Karin och Anders dit vi var bjudna på höstfest. Som alltid serverades det god mat och dryck. Som värdinnegåva hade jag köpt 3 halvflaskor vin till Karin och så gjorde jag "höstrosor" dvs rosor av hösten vackra löv detta sattes i en "korg" av kycklingnät som Bengt tryckt till.
Söndagen blev det 1 timmes styrketräning på Nautilus som tur var fanns det några som tränade för jag hade kastat bort lappen med den nya koden.....men nu har jag den.
Det blev i eftermiddags en promenad ut till skogsbacken och sedan till Kvantum för veckohandling. Så var denna helg över. Nu ringde även Karin från jobbet om jag kunde komma kl 07 redan så det blir till att stiga upp 05:30 imorgon BRRRRR.

  3 olika höstrosor

  "Rosor" och vin i korg så fin.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Väntar med spänning på uppdatering här:-)

2009-11-09 @ 21:31:28
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0