Lördagen den 14:e i Bergen

Sarah vaknade till ca 7:30 och då tog jag den lilla gumman ner i min säng, där vi låg och gosade 1 timma ca. Så härligt.....Andreas skulle såklart på innebandy. Vädret här är regn, blåst....brrr. Vi tänkte ta taxi ner till Lagunen (köpcentra) men efter att vi väntat och ringt och påminnt i nästan 2 timmar så beslöt vi oss för att gå ner dit och beställde istället en taxi tillbaka kl 15:00 från Lagunen. Ganska skönt ute trots allt. Vi gick runt och tittade lite, visade en symaskin som vi bestämt att Johanna skulle få i födelsedagspresent och julklapp. Det blev hon väldigt glad för. Sen shoppade vi lite tyg, och lite mat också. Sarah och jag roade oss med att åka upp och ned på rullbandet medan vi väntade på SMS från taxin som skulle hämta oss kl 15:00. Vet inte om man har nån annorlunda tidszon här men efter några påminnelser med telefon kom det slutligen en taxi och hämtade hem oss. Sedan slappade vi i soffan fram tills det var dags för att laga mat. Kasslergratäng.
Sedan var det Körslaget där ju Ola med sin kör vann. Sarah hade lite show här, gullungen, men febern och hostan gör ju att hon inte är i världens bästa form. Hoppas nu det bättrar på sig och att hon snart blir frisk igen.
Nu sover hon i alla fall. Och Johanna har plockat upp och fram symaskinen och skall nu försöka sy sin första klänning till Sarah. Imorgon är det dags att flyga tillbaka till Oslo och sen är det jobb måndag och tisdag, innan det är dax att flyga tillbaka till hem igen.

Sarah skojar vid matbordet...

Sarah och farmor i "fräcka" operationsmössor

Matlagning i Bergen


Johanna i tillklippningstagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0